Garantie aanvraag

Vermeld hieronder het serienummer indien gekend

Waar hebt u het product gekocht ? Vermeld hieronder de naam van de winkel of verdeler

Laad hieronder uw aankoopbewijs of factuur op. 

Onderstaand kan u eventueel ook foto's meesturen die het probleem of klacht in kaart brengen. U kan tot 3 foto's opladen. 

 

GEGEVENS GEBRUIKER (Eigenaar van het gereedschap)

Kwaliteit & Garantie

Garantieperiode

GDR Bizzness is overtuigd van de kwaliteit van haar producten en garandeert dit dan ook met een vlekkeloze garantie tot maar liefst 25 jaar.

Op de Metallo Tools producten geldt een garantie van 10 jaar en 2 jaar op de BUDGET-line.

Alle ARS Tools producten hebben 25 jaar garantie. Op alle overige producten geldt een standaard garantie van 2 jaar.

Voor Volpi Originale gereedschappen geldt een fabrieksgarantie van 1 jaar voor professioneel gebruik en de wettelijke garantie van twee jaar bij gebruik als particulier.

Deze garantie geldt uitsluitend op productiefouten en of gebreken met betrekking tot het product en uiteraard niet op slijtage en/of gebruiksfouten, zoals bijvoorbeeld de beschadiging of breuk van zaagbladen of messen.

Als u aanvraag onder de garantie valt zullen wij per ommegaande het product kosteloos repareren of vervangen voor een nieuw exemplaar. Mocht het betreffende product niet meer leverbaar zijn ontvangt u een soortgelijk product retour.

Gebruik van het gereedschap 

Als u twijfelt of het om garantie, slijtage of verkeerd gebruik gaat, kan er uiteraard een garantieaanvraag worden ingediend via deze site of per post. Wanneer noodzakelijk zal GDR Bizzness contact opnemen voor verdere informatie.

Bij een terechte garantie aanvraag zal de aanvraag conform de garantie bepalingen worden afgehandeld. Als er geen sprake is van garantie zullen de kosten met betrekking tot eventuele reparatie en retour zending aan u worden berekend, nadat u hiervoor akkoord heeft gegeven. Zo komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan.

Hoe aanvragen ? 

U kunt eenvoudig uw garantie aanvraag online indienen door de velden hiernaast in te vullen en één of meerdere afbeeldingen te uploaden. Velden met * zijn verplicht in te vullen en door de overige velden ook in te vullen kan de aanvraag het snelst worden afgehandeld, wellicht zonder verdere vragen. De ingevulde gegevens zullen uitsluitend worden gebruikt m.b.t. de betreffende garantie aanvraag en zullen niet aan derden worden verstrekt.

Als u ervoor kiest uw garantie aanvraag per post te versturen, verzoeken wij u het betreffende artikel, incl. uw aankoopbewijs en een duidelijke beschrijving van het probleem, toe te sturen naar: GDR Bizzness bv, T.a.v.  klantenservice, Zonnebeeksestraat 6, B-8890 Moorslede. Wanneer de aanvraag niet compleet is kunnen wij deze helaas niet in behandeling nemen.

 

copyright © 2020-2025 Alle rechten voorbehouden

De intellectuele eigendomsrechten op alle teksten, beelden, geluiden en programmatuur van deze site zijn voorbehouden aan GDR Bizzness bv